fbpx
Wie is Inez

Wie is Inez?

Voordat je je reisplannen toevertrouwt aan iemand, is het best eerst te weten met wie je te maken hebt. Zeer begrijpelijk.

Laten we het dus even over mij hebben, voordat we terug focussen op jou.

Persoonlijke favorieten

Maatwerk is zeker รฉรฉn van mijn sterkste punten.ย 

Zelf vind ik niets zo frustrerend als een bestemming te bezoeken waarvan je al weet dat het misschien de eerste en laatste keer is, en terug te keren met de bedenking dat er meer uit te halen viel.

Daarom bereid ik me graag goed voor: wat zijn de ‘must-sees’, zijn het geen ‘tourist traps’, is het haalbaar qua afstand en tijd, zit het programma niet te vol, kan er iets authentieks qua beleving gedaan worden, …

En deze lijn trek ik ook door voor jou als “mijn reiziger”.

Omdat ik weet dat je tijd kostbaar is, zowel vรณรณr als tijdens de reis, en dat mijn professionele kennis en contacten voor jouw bestemming je daarbij zal helpen.

Welke bestemming?

Probeer me maar uit: de wereldkaart heeft nog maar weinig geheimen voor mij.

Ofwel omdat ik er zelf al geweest ben, ofwel omdat ik er intussen al verschillende tevreden reizigers naartoe heb mogen sturen, waarbij het samenstellen van de reis  maar vooral de feedback achteraf weer een nieuwe wereld heeft opengesteld.


Of je nu Europa verkiest, of liever een verre bestemming met een totaal andere cultuur, het belangrijkste is vooral dat je het ook รฉcht beleven wil.

Want dรกt is waarbij ik je van dienst kan zijn!

Extra specialisatie

ย 

Toen ik eind 2014 eindelijk mijn eigen – zelfstandige – vleugels begon uit te slaan, zocht ik ook naar dat waar ik in Belgiรซ een soort van primeur kon behalen.

Het zogenaamde ‘gat in de markt’ zeg maar.

En hoewel het spreekwoord gaat “er is niets nieuws onder de zon” denk ik het toch gevonden te hebben, in de vorm van Wellnessreizen.

Net zoals de meeste nuchtere Belgen stond ik eerst ook wat sceptisch tegenover deze manier van reizen, en kwamen woorden als “geitenwollensokken“, “boomknuffelen” en “zweverig gedoe” als eerste in me op.

Tot ik me erin begon te verdiepen en het nut erachter zag.

Intussen heb ik ook al verschillende kuuroorden (want ik spreek zelfs niet meer over ‘wellnesshotels’) bezocht en enkele behandelingen mogen ervaren, en kan ik zeggen:

ik ben helemaal verslaafd – maar dus in goede zin!

En ik wens ten zeerste dat ik jou hiervan ook kan overtuigen; hoewel ik zeker van ben dat dit geen probleem zal zijn.

Eens je een wellnessreis geproefd hebt, smacht je naar meer!

Diploma’s en werkervaring

Sinds het behalen van mijn diploma Beheer, Toerisme en Recreatie in 2000, heb ikย  het reiswereldje van verschillende kanten beter leren kennen.

Niet enkel tijdens de vele reizen, zowel kortbij als ver, zonder en met kinderen, alleen of in groep; maar vooral door vorige werkervaringen.

Zo heb ik in reisbureaus gewerkt, maar ook ‘achter de schermen‘ bij reisorganisaties in binnenโ€“ en buitenland.

En als dat al geen brede basis is, dan zijn de bestemmingen en reisformules waarvoor ik verantwoordelijk was, dat zeker wel.

Of het nu gaat om groepsreizen in Europa organiseren, of chartervluchten vullen naar populaire bestemmingen, of meer exotische reizen naar verre landen uitwerken van A tot Z, het staat allemaal op mijn cv.

Maar het liefst van al werk ik reizen uit waarvoor ik zelf gepassioneerd ben, zijnde Complete rondreizen en Wellnessreizen.

Zo, en nu genoeg over mij en terug naar jou.

Boek nu nog je afspraak waarbij jij me alles over jou en je reisplannen mag vertellen.