Na 4 jaar als zelfstandig reisagent vond ik het onmiskenbaar tijd om het roer om te gooien en me te focussen op  dat waar ik zelf gepassioneerd mee bezig ben: reizen zo compleet en bijzonder mogelijk te maken, “van A tot en mét Z”!

Nog een nieuwe manier van reizen die me al even fascineert, en duidelijk aan belangstelling wint, zijn wellnessreizen. Hiervoor heb ik een super-partner gevonden met een breed aanbod, zowel qua behandelingen als prijs, én op maat aanpasbaar volgens uw persoonlijke wensen. 

Met andere woorden: niet enkel deze website is vernieuwd, maar ook Inez Reizen vaart nu een duidelijke koers!

Benieuwd naar meer en waarbij ik jou kan helpen?

Lees dan zeker verder, volg mijn blogs of beter nog: maak een afspraak via de handige kalender.

Ik hoop je spoedig te mogen begroeten om samen je ideale reis te plannen! 

Wie al graag op voorhand wil weten hoe je je best voorbereidt op een avontuurlijke of een wellnessreis, raad ik zeker ook aan te kijken naar de superhandige e-books die je gratis kan downloaden via deze site.


Inez

Dankzij mijn ervaring op het gebied van kuurreizen enerzijds, en het vervolledigen van droomreizen met aandacht voor de lokale natuur, cultuur en beleving, zorg ik ervoor dat uw volgende vakantie zo veel meer dan een vage herinnering zal zijn!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *