fbpx

Complete rondreizen van A tot en mรฉt Z

Eindelijk Vakantie!

ย 

Dus je wil op reis, alleen of met twee, met je gezin of de hele familie.

Leuk!

Maar hoe begin je hier aan, en hoe weet je wat je best al op voorhand regelt, en wat niet?

En zijn al die mooie foto’s die je ziet wel waarheidsgetrouw of had je er achteraf gezien maar beter niet voor aangeschoven?

Het is dikwijls een hele opdracht om eerst en vooral de IDEALE vakantiebestemming te kiezen, laat staan wat je er ter plaatse gaat doen.

Dan is er nog de vraag van waar je best verblijft, hoe er te geraken en dit allemaal ook nog graag voor een interessante prijs waarbij je zeker waar voor je geld krijgt.

Laat Mij Je Het Bos Tonen

ย 

Klinkt misschien nogal gek maar wie regelmatig het internet afschuimt op zoek naar de perfecte reis weet perfect hoe dit gaat.

Je laat je inspireren aan de hand van foto’s, een leuke blog, vrienden hebben verteld over hun vakantie en nu wil je er zelf wat over opzoeken, โ€ฆ

En dan begint het: opeens word je bestookt met mails, banners, advertenties over allerhande prachtige hotels, belevingen, andere idyllische locaties die ALLEMAAL de moeite waard zijn om er je volgende vakantie door te brengen!

Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Hoe handig zou het dan zijn als je gewoon รฉรฉn hulplijn hebt die je kan bellen, mailen of chatten en die je perfect door het oerwoud van ‘over-informatie’ leidt?

Hoezo, Van A Tot En Met Z?

ย 

Wat begon als een woordspelletje op mijn naam – eindigend op -z, een veelgehoorde bemerking – is intussen uitgegroeid tot een soort devies.

Geen half werk; wie op reis gaat moet gewapend zijn met de juiste informatie, weten wat te verwachten op de bestemming, in orde zijn met de nodige documenten en goed ingedekt zijn tegen onvoorziene omstandigheden.

Door je te voorzien van alle belangrijke details en je niet enkel tijdens je reis te begeleiden – vanop afstand weliswaar – maar ook achteraf nog je aanspreekpunt te zijn voor mogelijke ‘nazorg’.

Want dat is mijn missie: ervoor zorgen dat je tijdens je vakantie maar 1 ding moet doen en dat is GENIETEN!

Hoe Compleet Is Compleet?

ย 

“Wij hebben niet graag dat het hele programma al vastligt en beslissen ter plaatse liever volgens de ‘mood of the day’.”

“We willen ons niet in bochten moeten wringen om alles op de bestemming te kunnen zien en op voorhand al een selectie maken, of de nodige toegangspassen voorzien zodat we ter plaatse geen tijd verspillen aan wachten. Maar wat is de moeite en wat niet?”

Het zijn 2 standaardvragen die ik regelmatig ontvang en helemaal tegenovergesteld van mekaar.

Maar dat is prima – iedereen beleeft graag zijn/haar vakantie zoals je zelf wilt.

Kan ik dan enkel van nut zijn voor de zij die graag alles wat van te voren plannen?

Zeker niet!

Ik ontmoet zoveel verschillende personen, elk met de eigen verwachtingen.

Daarom is flexibiliteit zeer belangrijk in mijn werk.

Dat is immers wat je mag verwachten van een Persoonlijke Reisplanner!

Ervaar Meer Op Reis

Terwijl u zich focust op het avontuur, concentreer ik me op de details en logistiek.

Zoek je iets unieks en opwindends voor je volgende reis, kom dan bij mij aankloppen voor inspiratie en de ganse verzorging van deze spectaculaire reis.

Fietsen op ’s werelds grootste zoutvlakte in Bolivia, paragliden in Turkije, downhill mountainbiken langs de rijstvelden in Bali, kajakken in de zeegrotten van Halong Bay, een trektocht door de jungle om uit te komen aan de spectaculaire ruรฏnes van El Mirador, โ€ฆ

Wat ook jouw avontuurlijke ziel aanspreekt, ik zorg ervoor dat het niet enkel bij een droom blijft!

Wil je een gezonde portie adrenaline erbij, of liever de rust van de natuur, een overdaad aan cultuur, met verblijven op unieke locaties, aparte verblijfplaatsen zoals boomhutten, een yurt, op een ranch.

Niets is te gek!

Iets exclusiefs beleven, weg van de massa, bijzondere ontmoetingen met andere culturen, habitats of wilde dieren; daarvoor ben je bij mij aan het perfecte adres.

Zijn Wij Een Match?

ย 

Denk je dat ik jou kan helpen bij de uitwerking van je volgende reis? We zullen zien.

ย 

Als Professionele Reisplanner specialiseer ik mij in het completeren van reizen, zoals intussen al wel duidelijk zou moeten zijn.

ย 

Is dit waar u naar op zoek bent, klik dan nu snel verder op de afspraakkalender en plan een kennismakingssessie met mij.

Hierin bespreken we uw plannen en wensen, en zal snel duidelijk worden of wij een ‘match’ zijn.

Geen loze beloften, onrealistische verwachtingen of snelle verkooppraatjes, maar een eerlijk advies.

En hopelijk volgt dan een langdurige en prettige samenwerking!

ย 

ย 

Tot gauw?

Zit je toch nog eerst met vragen of wil je toch wat meer weten of hoe ik werk?

Neem dan zeker ook een kijkje bij de Veel Gestelde Vragen.